MEIDÄN TARINA

Olemme iloisia, että päätit pysähtyä ja käyttää hetken ajastasi lukeaksesi meidän tarinamme.

idea

Unikid syntyi vuonna 2019 halulla tuoda aidosti sukupuolineutraali lastenvaatteiden verkkokauppa markkinoille. Tuoreena äitinä minua harmitti, että odottaessani kuopustani en halunnut ottaa selvää lapseni sukupuolta, mutta tämä aiheutti päänvaivaa esikoiseltani jääneiden vaatteiden säilyttämisen osalta. En nimittäin tiennyt mitä vaatteita voisin säilyttää ja mitä antaa pois. Säilytin siis varmuuden vuoksi kaikki vaatteet.

Siitä yrityksen idea sitten lähti. Halusin tuoda markkinoille verkkokaupan, jossa vanhempi voisi ostaa lasten vaatteita sukupuolesta riippumatta. Me emme jaottele verkkokaupassamme vaatteita sukupuolen mukaan. Ei erikseen poikien tai tyttöjen vaatteita. Vaatteemme ovat lapsille.

ARVOT

Unikid on vielä nuori yritys, mutta sitäkin intohimoisempi ideansa puolesta puhuja. Olemme ylpeitä siitä, että hankimme vaatteemme vain ja ainoastaan Euroopasta ja teemme tiivistä yhteistyötä pääosin puolalaisten pienten perheyritysten kanssa.

Aito halumme palvella asiakkaita näkyy kaikessa toiminnassamme. Jokainen asiakas ja jokainen mielipide on meille tärkeä, sillä haluamme muokata toimintaamme sekä tuotevalikoimaamme palautteen perusteella. Vain siten voimme taata, että myytävät tuotteemme tulevat tarpeeseen.

tavoite

Tavoitteenamme on tarjota monipuolisia, pitkäikäisiä, eettisesti valmistettuja, laadukkaita lastenvaatteita, jotka miellyttävät käyttäjiä vuodesta toiseen. Lasten kohdalla sukupuoli ei juuri aseta erilaisia vaatimuksia vaikkapa lastenvaatteiden leikkauksille. Vahvana toiveenamme on edesauttaa ekologisempaa ajattelua lastenvaatteiden osalta, joten vaatteemme ovat helposti kierrätettävissä sisarukselta toiselle tai ystävien kesken.

Haluamme tuoda vaihtoehdon perinteiselle poika-tyttö -vaatekonseptille, joka on vallitseva trendi lasten vaatealalla. Panostamme siihen, että kaikki valikoimamme vaatteet menevät sekä tytöille, että pojille.

Olemme iloisia, että voimme jakaa vaatevalikoiman kanssasi! Tästä pääset suoraan vaatevalikoimaamme.

Otathan meidät seurantaan myös Instagramissa sekä Facebookissa.